Sharif: Hevnaksjon

- Det har vært to innbrudd to søndager på rad. I ettertid har de ringt meg og sagt at nå jobber VG med saken, sier dekkmillionær Tommy Sharif etter anklagene om slavedrift.

Scanpix / Scanpix
Motor

Dekkmillionær Tommy Sharif slår hardt tilbake mot Dekkmillionær Tommy Sharif slår hardt tilbake mot anklagene om slavedrift i VG i dag. Ifølge TV2 Nyhetene mener han utspillet er en hevnaksjon for at han ikke ville trekke anmeldelser mot polakkene. i VG i dag. Ifølge TV2 Nyhetene mener han utspillet er en hevnaksjon for at han ikke ville trekke anmeldelser mot polakkene. - Det har vært to innbrudd to søndager på rad. I ettertid har de ringt meg og sagt at nå jobber VG med saken. Og du har ennå sjansen til å trekke saken tilbake. Jeg lot meg ikke presse, sier Sharif.Han avviser blankt at han ikke betalte overtid og viser til fakturaer betalt inn til Rett Bemanning. Overtiden bekreftes av selskapets direktør Hans Kristian Staib.Ved siden av Staib i TV2-innslaget sto Jaroslaw Mokwinski, som sto bak slaveri-påstandene. Tross Staibs uttalelser sto han fast på ikke å ha fått overtidsbetalt.Men etter at det tikket inn en SMS, krøp han til korset.

Nyheter
Næringsliv