Sharif: - Jeg vil bli milliardær

- Jeg har klart å bli millionær. Det deiligste med listen over Norges rikeste er at alderen deres står i parentes. Da får jeg roa meg litt, sier dekkbaron Tommy Sharif.

Scanpix / Scanpix
Motor

Kapital kommer i siste utgave med et intervju med dekkbaron Tommy Sharif, som i løpet av kort tid har slått seg opp til å bli en meget velstående mann. Sharif skjønte ingenting av sin egen skolegang, men klarte seg godt likevel.- Jeg legger om dekk selv hvis det kreves. Du vet, det gjør ikke noe om jeg blir svart på henda, jeg er som er så svart fra før, sier han ifølge bladet.Nå dreier den nyåpnede butikken hans på Skedsmo uten for Oslo om penger, mange penger.- Det er så typisk! Folk tenker bare på penger når jeg sier at jeg vil bli milliardær. Jeg har klart å bli millionær. Det deiligste med listen over Norges rikeste er at alderen deres står i parentes. Da får jeg roa meg litt. De fleste er dobbelt så gamle. Hvis jeg skulle bli mangemilliardær, kan jeg ikke klare å ha noe mer enn det jeg har i dag. Man kan ikke spise seg mer enn mett, fortsetter han.Les resten av intervjuet i siste utgave av Kapital.

Nyheter
Næringsliv