Stealth-råskinn med 480 hester

- B6 har enorme krefter, men den er lettkjørt, sier direktøren i selskapet som har produsert noe av det råeste som finnes på fire hjul.

Motor

Finansavisen Bil forteller om noe av det råeste som er å få tak i hva gjelder racingbiler for viderekommende. Det dreier seg om supersportsbilen Stealth B5 Road Car, som fra en Chevrolet-motor yter 480 hestekrefter og en toppfart på 306 km/t. Null til 161 km/t går unna på 6,31 sekunder.Stealth føyer seg inn i rekken av utfordrere til etablerte sportsbilprodusenter som Maserati, Ferrari og Pagani med denne bilen som bare veier 980 kilo. Det hele bil produsert i England, og vil ha en pris på 2 millioner kroner på norske skilt.Bilder: SuperCars.netI løpet av de siste årene har Stealth B6 konkurrert i de europeiske mesterskapene BelCar, STT H&R Cup og Rhino's GT Series.- B6 har enorme krefter, men den er lettkjørt, sier direktør Terry Pudwell i Stealth Cars ifølge bladet.Ler mer om fartsvidunderet her og her.

Nyheter
Børs