+ mer

"Alle" vil ha Mitsubishi Outlander

- Våre forhandlere melder om kjemperespons og demonstrasjonsbilene står knapt stille, forteller en fornøyd adm. direktør i MMC Norge AS, Bernt G. Jessen.

Mitsubishi har gode tider med sin nye SUV, Outlander. Det var på forhånd ventet stor pågang, men kundeinteressen har vist seg enda større enn ventet, opplyser direktør for Mitsubishi-organisasjonen, Bernt G. Jessen.Tall pr. uke 9 viser at over 1500 eksemplarer av den nye bilen har funnet nye eiere.- Våre forhandlere melder om kjemperespons og demonstrasjonsbilene står knapt stille. Vi opplever kunder som bytter inn alle mulige biltyper, men de aller fleste har helt vanlige store stasjonsvogner. Dette er utrolig morsomt og det bekrefter Outlander som en riktig familiebil for Norge, samtidig som det viser hvor sterk Mitsubishi er som merkevare, sier Jessen i en kommentar.Mitsubishi Outlander i ny drakt. Foto:T.E.Oksum.Mitsubishi Outlander blir levert med en 140 hesters/310Nm turbodiesel med partikkelfilter. Du får valget mellom to- eller firehjulsdrift ved hjelp av en bryter på bilens dashboard. Bilen er tilgjengelig som 2,3,4, 5 eller 7-seter.HegnarOnline skal ut på prøvetur med nykommeren. Resultatene kan du lese mer om på Bil og Motor-sidene i løpet av de kommende dagene.
Motor