+ mer

Fartsgrense på autobahn?

- Vi kan ikke definere følelsen av frihet kun til å ha mulighet til å frese nedover motorveien i 200 kilometer i timen, sier lederen for FNs miljøprogram.

Lederen for FNs miljøprogram ber Tyskland innføre fartsgrense på autobahn. Lederen for FNs miljøprogram ber Tyskland innføre fartsgrense på autobahn. - Tyske sjåførene er nødt til å slutte fred med det faktum at en fartsgrense på autobahn er en fornuftig måte å beskytte miljøet på, sier Achim Steiner til avisa Berliner Zeitung.- Vi kan ikke definere følelsen av frihet kun til å ha mulighet til å frese nedover motorveien i 200 kilometer i timen, legger han til.Tyskland er et av veldig få land i verden som ikke har fartsgrense på motorveiene. Landet motsetter seg et stadig økende press om å innføre en fartsgrense som et bidrag i kampen mot global oppvarming. (©NTB)
Motor