Th!nk får nå med seg nye og kjente investorer. På svært kort tid var kapitalinnhentingen over. Det dreier seg om 25 millioner dollar. Entusiasmen for tankene rundt et annerledes bilselskap ble tydelig positivt mottatt, skriver selskapet i en melding. Th!nk får nå med seg nye og kjente investorer. På svært kort tid var kapitalinnhentingen over. Det dreier seg om 25 millioner dollar. Entusiasmen for tankene rundt et annerledes bilselskap ble tydelig positivt mottatt, skriver selskapet i en melding. - Vi er glade og stolte over å ha fått inn et knippe meget spennende investorer. Med dette vris nøkkelen om for nye Th!nk, sier administrerende direktør Jan-Olaf Willums. Nye Th!nk City skal nå i produksjon i løpet av høsten.- Målet er å levere Th!nk City til de første på venteliste rundt årsskiftet, sier Willums.Mottagelsen har vært veldig positiv. Her hjemme investerer Sundt AS (Petter Sundt), Canica AS (Stein Erik Hagen), Centra-gruppen (Christian Stabell Eriksen) og Home Invest AS (Petter Stordalen) i selskapet. Det amerikanske investeringsselskapet Wintergreen Advisers, og Heinz Family Trust er også med på laget.- Vi har ventelister på nye biler, men kunne også satt opp en venteliste av investorer, forteller Willums.Th!nk City som skal i produksjon, er en helt ny bil. Ny batteriteknologi gjør at bilen har dobbel så lang rekkevidde som tidligere. Nå kan man kjøre hele 180 kilometer uten å lade.- Vi er veldig entusiastiske og gleder oss til å levere denne bilen til utålmodige kunder, sier Willums.