+ mer

Harald A. Møller inngår medieavtale

Importøren av Volkswagen, Audi og Skoda inngår en mediestrategisk samarbeidsavtale med MediaCom AS.

Importøren av Volkswagen, Audi og Skoda, Harald A. Møller AS, har inngått en samarbeidsavtale med MediaCom AS som bygger på mediestrategisk rådgivning. Samarbeidet skjer som ledd i Volkswagen AG sin strategi om å samle mediekjøpene i Europa i ett mediebyrå, opplyser importøren.Samarbeidet dekker alle de nevnte merkene og trer i kraft 1. juni 2007. Avtalen partene i mellom forutsetter en bransjeekslusivitet, hvilket innebærer at MediaCom ikke har anledning til å inneha andre bilmerker enn Volkswagen, Audi og Skoda i sin kundeportefølje.Partene har utviklet en ny avtaleform som innebærer et tett og integrert samarbeid. Den nye avtaleformen betyr blant annet at MediaCom vil ha et utvidet ansvar for Harald A. Møller AS sine markedsmål, i forhold til det som er vanlig i mediebyråbransjen.
Motor