+ mer

Slik slipper du årsavgift

Bileiere som har planer om å vrake kjøredoningen må gjøre det før 20. mars for å slippe årsavgift.

- Nå haster det for dem som ønsker å unngå årsavgiften for 2007. Onsdag 21. mars er det for sent, sier Jan Ivar Engebretsen i Norges Automobil-Forbund (NAF). - Nå haster det for dem som ønsker å unngå årsavgiften for 2007. Onsdag 21. mars er det for sent, sier Jan Ivar Engebretsen i Norges Automobil-Forbund (NAF). Vraker man bilen etter fristen, men før første juli, får man likevel tilbake halvparten av årsavgiften etter første juli. Tirsdag 20. mars går fristen for å betale årsavgiften på motorkjøretøy ut. For en personbil er årsavgiften i år på 2.915 kroner, og for disse blir det lagt til en tilleggsavgift på 250 kroner dersom avgiften betales etter 20. mars.I løpet av februar ble det sendt ut nesten 3,1 millioner krav om årsavgift. Avgiften gir over 7,5 milliarder kroner i inntekter for staten. (©NTB)
Motor