Vegdirektoratet har besluttet å stenge ytterligere fire tunneler på E18 i Vestfold, i tillegg til de tre som allerede er stengt. Årsaken er alvorlige svakheter som krever sikringsarbeid. Vegdirektoratet har besluttet å stenge ytterligere fire tunneler på E18 i Vestfold, i tillegg til de tre som allerede er stengt. Årsaken er alvorlige svakheter som krever sikringsarbeid. - Vi har en stor utfordring som bare blir større etter som tiden går, sier distriktssjef Roar Gärtner til NTB.Han er ansvarlig for trafikkavviklingen gjennom fylket, og har fått en enda tyngre oppgave enn han fryktet da Hanekleivtunnelen ble stengt på ubestemt tid etter et ras sent på kvelden 25. desember i fjor.UtenkeligSamtidig med stengningen av Hanekleivtunnelen, ble også Løkentunnelen stengt på ubestemt tid. Torsdag før påske ble Bolstadtunnelen stengt, og kun ett løp er åpent.Nå varsler Vegdirektoratet at ytterligere fire tunneler må stenges. De fire er Hillestadtunnelen, Bringåkertunnelen, Botnetunnelen og Brekketunnelen. Alle stenges på grunn av sikringsarbeid.- Da taket raste i Hanekleivtunnelen kunne jeg ikke se for meg dette omfanget. Så pessimistisk er jeg ikke, sier Gärtner. (NTB)