Bilister advares mot snø og vind

Det kan være vanskelige kjøreforhold i fjellet i Sør-Norge og stor snøskredfare i Nord- og Midt-Norge.

Scanpix / Scanpix

Meteorologisk institutt melder om lokalt stor lyngbrannfare østafjells, vanskelige kjøreforhold i fjellet i Sør-Norge og stor snøskredfare i Nord- og Midt-Norge. Meteorologisk institutt melder om lokalt stor lyngbrannfare østafjells, vanskelige kjøreforhold i fjellet i Sør-Norge og stor snøskredfare i Nord- og Midt-Norge. Vind og snøfokk gir lokalt vanskelige kjøreforhold på høyfjellsveiene i Sør-Norge, vesentlig i nordlige og vestlige områder. Det er stor lyng- og gressbrannfare i lavlandet østafjells.Det er også til dels stor snøskredfare i fjellet i Møre og Romsdal og Trøndelag.På Helgeland og Saltfjellet, i Salten, Lofoten, Troms og Kyststrøkene i Vest-Finnmark er det dag lørdag lokalt stor snøskredfare.