KjøpLogg inn

Nå skal Stenshagen kapre Mercedes-kjøperne

- Jeg tror kanskje ikke at Bertel O. Steen setter særlig stor pris på dette, nei, sier Egil Stenshagen. Nå begynner kampen om Mercedes-kjøperne.

Publisert 14. april 2007 kl. 10.18
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 01.33
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 131 ord

Kampen om Mercedes-kundene blir tøffere. Ifølge DN kjøper BMW-forhandler Egil Stenshagen nå aksjemajoriteten i Mercedes- og Peugeot-forhandleren Agder Bil i Arendal. Neste skritt er å starte opp Mercedes-salg også i Oslo. Kampen om Mercedes-kundene blir tøffere. Ifølge DN kjøper BMW-forhandler Egil Stenshagen nå aksjemajoriteten i Mercedes- og Peugeot-forhandleren Agder Bil i Arendal. Neste skritt er å starte opp Mercedes-salg også i Oslo. - Når jeg først har et agentur kan jeg starte hvor jeg vil i Europa, og det er jo nærliggende å tro at jeg også kan starte i Oslo. Jeg tror kanskje ikke at Bertel O. Steen setter særlig stor pris på dette, nei. Men de har ikke noe valg, sier Stenshagen til DN.Stenshagen er i ferd med å bygge et 10.000 kvadratmeter stort anlegg for nybilsalg på Alnabru.