Veteranbiler opp i røyk

Flere veteranbiler ble slukt av flammene da en låve brant ned i Tønsberg natt til søndag.

- Det skulle være en del veteranbiler inne i låven, og en del biler har gått med i brannen, sier operasjonsleder Thorbjørn Nilsen i Vestfold politidistrikt til NTB. - Det skulle være en del veteranbiler inne i låven, og en del biler har gått med i brannen, sier operasjonsleder Thorbjørn Nilsen i Vestfold politidistrikt til NTB. Ifølge Aftenposten.no gikk over 20 verdifulle veteranbiler med i låvebrannen på Tolsrud, fem kilometer fra Tønsberg. Brannmannskapene klarte å berge hovedhuset på gården, men et par mindre bygninger som lå ved siden av låven, ble også tatt av flammene.- Brannen forårsaket et stort gnistregn som kunne observeres over store deler av Tønsberg, opplyste operasjonsleder Erik Wendelborg til NTB natt til søndag.Politiet hadde søndag ettermiddag ennå ikke satt i gang med undersøkelser fordi det fortsatt var for varmt i brannruinene. Politiet sier de vil gå løs på etterforskningen så snart som mulig.Politiet fikk melding om brannen klokken 0.35 og har foreløpig ingen formening om brannen kan være påsatt. (©NTB)