39-åring dømt for bruktbilsvindel

En 39 år gammel mann fra Vestby er dømt til åtte måneders fengsel for bruktbilsvindel.

Mannen skulle videreselge bruktbiler for en bruktbilhandler i Halden, men overførte aldri pengene for bilene. Svindleren er nå dømt til åtte måneders fengsel, melder NRK. Mannen skulle videreselge bruktbiler for en bruktbilhandler i Halden, men overførte aldri pengene for bilene. Svindleren er nå dømt til åtte måneders fengsel, melder NRK. Svindelen begynte da 39-åringen kjøpte to bruktbiler av haldenseren på vårparten i 2005. Deretter fikk han brukthandleren med på å levere ut en Chrysler Voyager mot at han skulle selge den videre for 280.000 kroner i sin bruktbilforretning i Oslo. Mannen solgte bilen, men fikk stadig problemer med å overføre pengene for den, melder NRK.Mellom september og november 2005 fikk mannen nye biler fra Halden hver uke, til sammen 15 biler med en verdi på over 1,3 millioner kroner.Nå må 39-åringen betale denne summen i erstatning til bruktbilhandleren i Halden og belage seg på å sone åtte måneder i fengsel. (©NTB)