- Porsche har blitt litt av et eventyr for oss

Den nye Porsche 911 har blitt en kjempesuksess i Norge, men Cayenne er ikke så attraktiv lenger.

Motor

Autozentrum-Gruppen oppnådde i fjor sin høyeste omsetning noensinne, 568,9 millioner kroner. Resultatet før skatt ble 14,1 millioner kroner. Autozentrum-Gruppen oppnådde i fjor sin høyeste omsetning noensinne, 568,9 millioner kroner. Resultatet før skatt ble 14,1 millioner kroner. - Oppbyggingen av Autozentrum har gått over flere år, og vi har etter hvert stabilisert oss med et skikkelig volum på BMW. Merket har fått flere modeller og en bredere plattform, og det har vært bra for oss, sier daglig leder i Autozentrum AS og Autozentrum Gardermoen, Tomm Erik Ingvaldsen.- Porsche har blitt litt av et eventyr for oss, sier Ingvaldsen til Finansavisen. Den nye utgaven av Porsche 911 har blitt en kjempesuksess, men SUV-en Cayenne er ikke lenger like attraktiv som for noen år siden.- Salget av Cayenne går noe tyngre, men er allikevel bra. Det er klart at det ikke er like lett nå som på toppen av SUV-bølgen. Porsche Cayman har ikke gjort det stort i Norge, og er nok dessverre undervurdert her i landet, legger Ingvaldsen til.Porsche Cayenne har mistet popularitet.

Nyheter
Næringsliv