+ mer
Scanpix / Scanpix

Bomstasjon på E18 brent ned

En ny bomstasjon i Slitu i Eidsberg kommune brant ned natt til søndag. Politiet etterlyser vitner til brannen.

- Da vi fikk melding fra brannvesenet rundt halv to i natt, var den nye bomstasjonen nedbrent, opplyser operasjonsleder Frank Opdahl i Follo politidistrikt til NTB. - Da vi fikk melding fra brannvesenet rundt halv to i natt, var den nye bomstasjonen nedbrent, opplyser operasjonsleder Frank Opdahl i Follo politidistrikt til NTB. Stasjonen sto på den nye delen av E18 i Slitu mellom Askim og Mysen, og området er sperret av. Brannårsaken er foreløpig ikke kjent, og politiet vil først mandag starte etterforskningen, og sikring av spor på åstedet. - Vi blir veldig takknemlig hvis vitner til brannen kontakter oss, sier Opdahl. (©NTB)

Motor