+ mer

Svensk skandalekjendis krasjet med sin Porsche 911 GT3

Han er en av Sveriges mest kjente mannlige skuespillere, og har vært i søkelyset en rekke ganger med en skandaleliste som etterhvert har blitt nokså lang. Søndag krasjet han på Nürburgring i Tyskland.

Den svenske skuespilleren Mikael Persbrandt er i hardt vær igjen, skal vi tro VG idag. Persbrandt, som har figurert i mediene en rekke ganger i forbindelse med diverse skandaler den siste tiden, har etter hva avisen erfarer krasjet sin Porsche 911 GT3 under kjøring på den tyske racerbanen Nürburgrings nordsløyfe.Det var en slik bil Persbrandt krasjet med på nordsløyfen på Nürburgring.Persbrandts Porsche skal ha fått nokså hard medfart, og dermed er det duket for en ikke ubetydelig verkstedregning, ifølge avisen.Listen over Persbrandts skandaler har vokst seg lang som et vondt år. Han er en av Sveriges mest kjente mannlige skuespillere. Han har etterhvert også blitt kjent for sine alkoholproblemer samt diverse klamerier med lovens lange arm. Persbrandt var en periode sammen med Maria Bonnevie.
Motor