+ mer

Super-BMW med V8er og 400 hester

Bilmessen i Detroit avslører et nytt råskinn fra BMWs rekker. Sjekk bildene og videoklippet med bilen her!

Bilmessen i Detroit avslører en spennende nykommer fra BMWs rekker, nemlig X6. De første som får gleden av bilen er amerikanerne, som kan hygge seg med X6 fra april. Europeerne må vente til slutten av mai, og det er ifølge Scanpix ikke kjent hva bilen vil koste i det norske markedet.Men kjenner vi noen nordmenn rett vil kreative sjeler importere BMW X6 fra USA så snart den kommer for salg, slik vi også så da den nye X5 kom på markedet i USA på tampen av 2006. Det tok ikke mange ukene før de første eksemplarene rullet rundt på norske skilter.BMW X6 blir på det sprekeste utstyrt med en 4,4-liters, direkteinnsprøytet V8er med doble turboer og 400 hestekrefter. BMW blir definert som en SAV - Sports Activity Vehicle, og er blant annet utstyrt med et AWD-basert firehjulstrekksystem.Bilder: BMWVideo:Scanpix/NTB.
Motor