+ mer

130.000 Nissan må oppdateres

Nissan starter en europeisk service-kampanje hvor nær 130.000 biler må få programvaren oppdatert.

Nissan Europe innkaller nær 130.000 Navara-modeller i forbindelse med en servicekampanje som omfatter en oppdatering av styreenheten til kollisjonsputene, opplyser Nissan idag. De berørte bilene er bygget i perioden januar 2005 til mai i fjor.Programvaren som styrer innkoblingen av kollisjonsputene ved en frontkollisjon skal oppdateres. For å sikre at alle aktuelle Navara modeller blir oppdatert, vil Nissan kontakte kundene og be dem levere bilen til nærmeste Nissan-forhandler for omprogrammering av enheten som styrer kollisjonsputene.Arbeidet er beregnet til å ta maksimalt 20 minutter og vil være gratis. Nissan kjenner ikke til noen episode hvor Navara kundebiler har vært involvert i noen ulykke grunnet tidligere programvare.

Motor