+ mer

Her er Opels nye familiebil

Opel Insignia lanseres i juli. Slik ser den nye mellomklassebilen ut.

Når nye Opel Insignia lanseres den 22. juli ved London Motor Show uttrykker det en ny retning og et nytt designspråk fra Opel, heter det i en melding. Et av verdens mest avanserte firehjulstrekk-system blir tilgjengelig fra lanseringen. Nye Insignia vil ha et meget omfattende motorprogram tilgjengelig, med syv forskjellige motorer fra 115 til 260 hk å velge mellom.Avanserte styringssystemer for bremser, lys, styring, stabilitesprogram og firehjulstrekk "snakker sammen" under kjøring og sørger for en meget sikker og dynamisk kjøreopplevelse, skriver Opel.Selv om det fortsatt er mye hemmelighetskremmeri rundt den nye mellomklassebilen, kan Alain Vissner, markedsansvarlig for General Motors i Europa, forsikre at Opel Insignia vil holde høyeste nivå av komfort og miljøtilpasning, selv i sammenligning med dyrere konkurrenter.- Opel bygger med Insignia videre på sin strategi, å tilby avansert teknologi til en overkommelig pris til alle kunder, lover han.Foto: Opel

Motor