+ mer

Volvo V70 på billigsalg

Ved å legge 10.000 ekstra på bordet kan du få en større motor i Volvo V70 enn du hadde tenkt deg. Normalt ville pristillegget ha vært på 55.000 kroner.

Volvo sliter med lang leveringstid på modellen med den minste motoren i V70-rekken, dieselmotoren på 136 hester.- Leveringstiden for 2,0D er i øyeblikket over sommerferien. Når leveringstiden kan komme ned til mer normalt nivå er i øyeblikket vanskelig å si. Motoren er populær i mange markeder, men det er et kraftig trykk fra produktavdelingen her for å få tildelt det vi trenger, og vi vet også av erfaring at fabrikkene er blitt stadig flinkere til å takte opp produksjonen, slik at vi har selvsagt et håp om at dette skal bli løst innen rimelig tid, sier PR-direktør Tore Løvig i Volvo Personbiler Norge til HegnarOnline.For å avhjelpe situasjonen har Volvo gått ut med en knalltilbud på 2,4-literen på 163 hester. Man får topputgaven (Summum) uten det vanlige pristillegget på 45.000 kroner Det betyr at startprisen for V70-modellen blir 446.900 kroner. Til sammenligning ville den lille to-literen med samme utstyrsnivå ha kostet 436.900 kroner.Løvig sier at man har gått ut med tilbudet basert på erfaringene med hva kundene som til nå har kjøpt 2,0D-motoren har valgt av motor og utstyrsnivå- Vi ser nemlig at kundene som kjøper 2,0D også kjøper en eller flere utstyrspakker, sier han. Tilbudet gjelder inntil videre i denne perioden hvor Volvo ser det er vanskelig å kunne levere 2,0D.Les også vår prøvekjøring av og Volvo V70
Motor