Foto: BMW

BMW X6 - en SUVpé

BMW har laget en helt ny klasse biler med BMW X6 - ikke SUV - ikke Coupé - men en SUVpé.

BMW X6 er et monster av en bil. Det får selv den største til å se ut som en liten knert bak rattet. Bilen er, som HegnarOnline sier i sin videoanmeldelse, akkurat som en en BMW 7-serie som har gått på anabole stereoider.Se hele videoanmeldesen av BMW X6 her.Tanker etter testenIngen bil HegnarOnline har testet, har gitt samme reaksjoner som BMW X6. En tur ned Bogstadveien fikk biler til å stoppe på grønt lys, alt fra husmødre til unge menn stoppet og vred på hodet.Bilen hyler om oppmerksomhet med sin gigantiske front og avkuttede bak. Dessverre kommer denne gigantiske fronten, og den avkuttede baken til en pris, og det er utsyn. Du får følelsen av å sitte i en tanks fra 2. verdenskrig, hvor du bare ser ut gjennom en liten brevsprekk, du har ingen følelse av hva som skjer foran eller bak deg.Bilen er fryktelig upraktisk, fryktelig spesiell utseendemessig, og ikke så veldig sportslig. Men den er kul - og det er kanskje nok?