Vi kjører Nissan 350Z Roadster på bane!

Etter litt over et år på markedet var Nissan 350Z verdens mest solgte toseter sportsbil. Få med deg bildene av at vi prøvekjører roadster-utgaven på bane.

Foto: Nissan

Se bildene av bane-kjøringen med Nissan 350Z Roadster her Den har av flere bileksperter blitt omtalt som en bil som er sjeldent velbalansert og morsom å kjøre. Nå kan du se bildene fra når vi prøvekjørte Nissan 350Z Roadster på Ruudskogen-banen.Når man snakker om sportsbiler er ikke Nissan det første merket man spontant tenker på. Men merket har faktisk en lang tradisjon med sportslige modeller og i gatebilmiljøer spisses ørene når modeller som 200SX, 300ZX og Skyline GT-R nevnes.Se også testkjøring med Nissan 350 GTR her. Filmet av HegnarOnline på Nürburgring i midten av april 2007.Z-serien til Nissan startet så langt tilbake som i 1969, den gang bilen het Datsun, med den sportslig utseende 240Z. Tallene i navnet steg i takt med størrelsen på motoren, og 280Z ble en forholdsvis godt kjent bil i Norge på 80-tallet. Leken med sportsbiler ble avsluttet for Nissans vedkommende i 1996 med 300Z.Men i 2002 satte de i gang igjen, og 350Z så dagens lys, og etter hvert så også roadster-modellen dagens lys.Se flere bilder av denne bilen på Nissan Norge sine hjemmesider