+ mer

700 i kø for å kjøpe elbilen Think

Think produserer bare tre biler om dagen. 700 står i kø for å få kjøpe eilbilen.

Salget av nye elbiler i Oslo og Akershus går så det griner.- Vi har levert 100 biler de siste ukene. Akkurat nå har vi 700 kunder som venter på ny bil. For tiden produserer vi tre biler per dag. Målet er å øke kapasiteten til 22 biler per dag på sikt, sier Ingvil Ladehaug, pressetalskvinne i Think, til Aften.ElbilNorge på Økern, som produserer Buddy, vi komme opp i en produksjon på 300- 350 biler i år, mot 190 biler i fjor.- Hver dag er 10- 20 personer innom for å prøvekjøre. De fleste er opptatt av rekkevidde, pris og hvor mye det vil koste å eie bilen. Mange kjører til daglig i store SUV-er, og vil ha elbil for å kjøre ungene til barnehage, trening og til å handle, forteller sier Sjur Stampe.- Mange kjøper elbil for å kjøre i kollektivfelt. Jeg tror at salget av disse vil øke, særlig nå som de har fått flere særfordeler, sier Thorvald Gjønnæss, produktsjef i Opplysningsrådet for Veitrafikken.
Motor