+ mer
Foto: iStockphoto

Ekstrautstyret som øker verdien

Det koster mye, men gir mye glede. Ekstrautstyret i en ny bil forvandler en kjedelig bil til noe spennende og personlig. Men er det verdt pengene?

Når du skal velge en bil, kan det være vanskelig å forstå hvorfor du bør bruke 100.000 kroner ekstra på diverse ekstrautstyr. Firehjulstrekk kan for mange være lettere å betale ekstra for enn Xenonlys eller et integrert navigasjonssytem som koster 5 ganger mer enn et portabelt. Her er en liste satt sammen av Dine Penger over hvilket ekstrautstyr som øker verdien på bilen din når du en gang skal selge:• ESP• Klimaanlegg• Integrert alarm• Fortsatt ny modell• Firehjulstrekk• Integrert navigasjonssytem• Lagringsplass - stasjonsvog/SUV• Automatgir - for dyrere biler• Skinnseter - for dyrere biler• Aluminiumsfelger• Xenonlys - for dyrere biler• Integrert stereoanlegg• Sportsseter• Innebygget handsfree• Pen farge på bilenKilde: Dine Penger, Leaseplan, John Fiskvik Consulting
Motor