+ mer

Norges råeste bruktbil

Bilen koster noen få millioner mer enn du liker, og den er absolutt ingen miljøbil. Møt Norges nest råeste bruktbil.

Ferrari 599 er av mange regnet for å være en av verdens aller råeste biler. Den er så rå fordi den kan være best på bane og samtidig best på vanlig vei. Bilen er et teknologimonster av en annen verden, og denne teknologien sørger for at du holder deg på veien og ikke i grøfta.Bilen er til sags fra Ferrari-forhandler AutostradaSport til den nette sum av 4.190.000 kroner. Med dette får et par kofferter som er spesialtilpasset bilen tette bagasjerom, til en verdi av 70.000 kroner.Bilen kommer med manuelt F1-gir m/automatfunksjon, keramiske bremser som sørger for bråstopp, 20 tommer Challengefelger, BOSE-lydanlegg og skinn overalt. Bilen har en 6 liter V12 motor som produserer utrolige 620 hestekrefter.Bilen har kjørt kun 2500 km og er 2008 årsmodell.
Motor