+ mer

Derfor er dette høsten for bilkjøp

Elendige tall i bilbransjen er gode nyheter for deg. Du bør slå til i høst, og dette er grunnen.

Har du tenkt at du kanskje skal kjøpe bil til neste år? Det kan være lurt og ikke utsette kjøpet fullt så lenge, da markedet er klart for skikkelige røverkjøp nå i høst.Historisk sett er høsten tiden for rabatter i bilbransjen, og dette bruker å være tiden på året for å gjøre gode kjøp. Kombinerer du dette med en svekket økonomi både i Norge og resten av verden, begynner dette å ligne på et marked klart for røverkjøp.For bilimportørene ser det ikke spesielt lyst ut, da av biler de ikke får solgt. Overfylte lagre har også dukket opp i .Annet enn overfylte lagre og en nervøs økonomi, så er det mange modeller som skal bli byttet ut i år. Total i år er det rundt 60 modeller som skal byttes ut, og 25 av disse byttene skjer i høst, ifølge Dagbladet.Her kan du se og noen av disse erstatter gamle modeller. Bruker du listen, kan du kanskje gjøre et røverkjøp av en utgående modell.Importørene er ivrige etter å berge salgstallene for året. Dette kan skape en atmosfære for forhandling og røverkjøp.Det er ventet at det vil komme en flom av rabatter og tilbud i høst.
Motor