+ mer

Toyota med ny utgave av folkefavoritten

Tre nye modeller er klare fra Toyota, en av disse er folkefavoritten Avensis.

Tre nye Toyota-modeller vil ha verdenspremiere på åres internasjonale bilutstilling i Paris. Blant annet vil Toyota lansere tredje generasjon Avensis, sitt europeiske flaggskip, sammen med iQ og Urban Cruiser.Nye Avensis har fått et mer spenstig design, og skal ha nye, renere motorer. Disse skal slippe ut mindre CO2. "Nye Avensis vil sette nye grenser i sitt segment i Europa", hevder Toyota i en pressemelding.På scenen i Paris står også minibilen iQ, som ble vist for første gang på årets Geneve-utstilling. Den er mindre enn tre meter lang, med plass til fire personer. iQ er den minste fireseteren som hittil er bygget, og den har et CO2-utslipp på bare 99 gram/km. Ny er også firehjulstrekkeren Urban Cruiser, med 1.4-liters dieselmotor og røfft eksteriør. Den har CO2-utslipp på 133 gram/km i AWD-utgaven.
Motor