+ mer
The Stig - Foto: nahtanoj - Creative Commons

Han er The Stig!

Her avsløres noe av motorverdens best bevarte hemmelighet.

Testføreren til Top Gear, et av verdens mest sette TV-program, har en ukjent identitet. The Stig, som han kalles, har kjørt raskere enn formel-1-førere med test-bilen til Top Gear, men hans linjevalg tilsier at han ikke kommer fra formel-1. Hvem er han da?Han er en gift mann, som bor i et hus verdt drøye 3 millioner kroner og kjører en lite glamorøs bil til 150.000 kroner, skriver News of The World. Verdens største sladderblad kom med denne avsløringer etter å ha vært i kontakt med kilder i BBC. Dessverre er hans identitet fortsatt ikke kjent.- Hans identitet er en av motorverdens best bevarte hemmeligheter, og vi akter å la det være slik, sier en talsmann i BBC til The Guardian.
Motor