+ mer

Ny superbil fra Mercedes

Fascinasjon og uforfalsket kjøreglede - nye SLR Stirling Moss.

Den nye SLR Stirling Moss preges av sofistikert teknologi og spennende design som understreker slektskapet med den legendariske 300 SLR. Med kompressormatet V8-motor som yter 650 hk akselererer SLR Stirling Moss fra 0 til 100 km/t på 3,5 sekunder og har en topphastighet på 350 km/t.Dette konseptet gjør bilen til en legitim bærer av navnet til den britiske racinglegenden og Mille Miglia-rekordholderen Stirling Moss, som kjørte Mercedes-Benz SLR racerbiler fra seier til seier i 1955.Den eksklusive SLR Stirling Moss, som produseres i kun 75 eksemplarer, runder av dagens SLR-familie. Som planlagt opphører produksjonen av SLR roadster ved utgangen av mai 2009, og deretter starter produksjonen av SLR Stirling Moss.Helt i tråd med spesifikasjonene til 300 SLR er den nye Sølvpilen ekstremt sofistikert utstyrt samtidig som den i høy grad er puristisk uten både tak og sidevinduer. Det er bare to vindavvisere på noen centimeters høyde som beskytter fører og passasjer mot fartsvinden.To opphøyde luftinntak integrert i karosseriet tjener som veltebøyler. Med en akselerasjon fra 0 til 100 km/t på 3,5 sekunder og en topphastighet på 350 km/t garanterer denne fullblods sportsvognen en helt ny og unik opplevelse av kjøring i åpen bil.Det enestående karosserikonseptet er utelukkende i lettvekts karbonfiber.
Motor