+ mer
Foto: Land Rover

Land Rover bytter importør

Land Rover er ikke på noen måte ute av det norske markedet.

- Det er snart ett år siden vi fikk ny eier, sier John Helmersen, salgs- og markedsdirektør for Land Rover. - Med indiske Tata som eier har organisasjonen fortsatt arbeidet med å utvikle ny, bærekraftig teknologi og nye, spennende modeller.Land Rover kommer med en rekke nye modeller senere i år. Først ut blir Freelander 2 TD4_e, med Stop/Start, som kommer til Norge i løpet av våren. Det er Land Rovers, til nå, mest drivstoff-effektive modell, og med redusert CO2-utslipp.Land Rover er av regjeringen i Storbritannia blitt garantert et tilskudd på GBP 27 millioner for å sette i produksjon en ny Range Rover, basert på sin siste konsept-bil LRX. Endelig beslutning om det vil bli tatt om ikke lenge, og kan bety en interessant utvidelse av Land Rovers modellprogram.

Motor