+ mer
Askeladden 645 Beetle - Foto: Selskapet

Minus 19 prosent for båtmesse

Norges største båtmesse sier seg strålende fornøyd med årets messe, til tross for en svikt i besøket på 19 prosent.

Da Norges største båtmesse, Sjøen for alle 2009, stengte sine dører søndag kveld kunne man se tilbake på en meget vellykket messe, opplyser arrangøren.- Et flertall av våre utstillere rapporterer om salg som er høyere enn hva de hadde budsjettert og vi nådde vårt mål med 41.000 besøkende. Tatt i betraktning at besøkstallene er ned 19 prosent fra i fjor viser dette at interessen for båtliv er stor og at mange nå har benyttet sjansen til å gjøre veldig gode kjøp. Jeg er positivt overrasket og det befester Sjøen for alle sin posisjon som landets desidert viktigste markedsplass og utstillingsvindu for fritidsbåter, sier Erlend Prytz som er administrerende direktør for Norboat og arrangør av messen.- Dette er den beste Sjøen for alle vi noen gang har vært på, sier Thor R. Nilsen, som selger de finske Targa-båtene.Han forteller at flere kontrakter ble sluttet under messen og at de kommer til å lande flere før palmelørdag.- Vi solgte overraskende bra, sier May Len Stensaker i Lunde båt, som selger Bavaria seil- og motorbåter.

Motor