Slik ser de neste årene ut for bil-giganten

De sliter i voldsom motvind for tiden. Nå prøver den tyske bil-giganten å spå om hvordan fremtiden kommer til å se ut.

Foto: BMW
Motor

Onsdag kom den tyske bil-giganten BMW AG med sitt syn på hvordan årene fremover kommer til å se ut.Selskapet uttalte at de regner med at de går i pluss i 2012, men at de før den tid ikke kan si noe sikkert om sin finansielle situasjon.- 2009 kommer til å bli et forvandlingens år for oss i BMW, og det nytter ikke å spå om hvor i lander til slutt. Eneste som er sikkert er at vi ønsker å forbli et uavhengig selskap, sa BMW-sjef Norbert Reithofer ifølge Wall Street Journal.Reithofer sa videre at han venter at det globale markedet for bil vil krympe med ytterligere 10 til 20 prosent i inneværende år, og at økonomien generelt i verden ikke vil bedre seg før i 2010.- På det tidspunktet vil vi tjene på at våre nye modeller vil få mye oppmerksomhet, sa Reithofer.

Nyheter
Børs