+ mer
PT-Cruiser Radio-bil

Hunderfossen for bilinteresserte

Årets nyhet for bilentusiaster er Chrysler PT Cruiser cabriolet som radiobiler.

I fjor var det elektriske Gokart som var bilnyheten i Hunderfossen Familiepark.- Vi har bevisst bygget opp litt mer spennende attraksjoner for de eldre barna med attraksjoner som Gokart, Eventyrskipet og årets andre nyhet, Trollfallet. Samtidig ser vi at våre minste gjester også er interessert i biler. Derfor er en av årets store nyheter en helt ny radiobilbane. Den er selvsagt bygget slik at foreldrene også får plass, forteller Hogne Høstmælingen, direktør i Hunderfossen Familiepark.Radiobilene er tilpasset for barn fra 90 cm høyde i følge med voksne. Barn fra 135 cm kan kjøre alene.Hunderfossen Familiepark fyller 25 år i år, og blant parkens første attraksjoner var NAF/Shell bilbanen og Mercedes Benz-banen. Totalt er det blitt delt ut 2,5 millioner førerkort på disse to banene i løpet av de første 25 årene. 5 år senere kom Volvo minilastebilbane, som dermed feirer 20 årsjubileum i år. I løpet av disse 20 årene har det blitt delt ut cirka en million førerkort - bare på denne banen.

Motor