Mercedes S-klasse i ny ultra-utgave

Mercedes lanserte sin S-klasse i nye super-utgaver på Shanghai-utstillingen.

Foto: Mercedes
Motor

Mercedes S63 AMG og S65 AMG ble lansert på Shanghai-utstillingen. S63 kommer med et beist av en V8, som yter hele 525 hestekrefter og 630 newtonmeter. S65 derimot, har en V12 med 612 hestekrefter og ufattelige 1.000 newtonmeter. Slike krefter kan rive asfalt opp fra veibanen.HegnarOnline har tidligere kjørt S-klasse i en langt mer puslete utgave.Og vi elsket denS for superb, S for spesiell, S for speed, S for sikkerhet, S for stas, S for stolt. S-klasse er bare den beste bilen HegnarOnline har prøvd så langt i år. Den er nummer en i klassen "alle andre biler enn sportsbiler". Mens HegnarOnline testet denne bilen ble det klart at:- Om vi finner noen "feil" i denne bilen (som vi ikke gjorde), så kan vi uansett ikke klage på det, for dette er virkelig perfeksjon.S63 gjør null til hundre på 4,6 sekunder, mens S65 gjør samme på 4,4 sekunder. S63 kommer med 7G-Tronic gearkasse, mens S65 trolig har en for kraftig motor for denne kassen, og har en fem-trinns automat-kasse.Hva disse bilene vil koste i Norge, tør vi ikke tenke på.

Nyheter
Personlig økonomi