Over 20 er interesserte i å kjøpe Saab

Over 20 mulige kjøpere har meldt sin interesse for Saab Automobile.

SAAB-ansatte i Trollhättan Foto: Erik Abel / SCANPIX
Motor

Det viser et dokument som ble lagt fram for Vänersborg tingsrett mandag.Selskapet kan være klart for salg i løpet av juli måned, skriver advokat Guy Lofalk, som leder omstruktureringen av den kriserammede bilprodusenten.Lofalk og Saabs administrerende direktør Jan-Åke Jonsson la mandag fram en plan for hvordan selskapet skal omstruktureres. Ved tolvtiden kunne tingretten melde at arbeidet med omstruktureringen kan fortsette, men ikke lenger enn til 20. mai.Saabs eier, General Motors har betalt mesteparten av Saabs gjeld og har varslet at de kommer til å betale resten denne uken.Gjeldsforhandlingene i Vänersborg mandag var derfor kun en formalitet, ifølge Dagens Nyheter. (©NTB)

Nyheter
Næringsliv