Tap for Fiat

Den italienske bilprodusenten Fiat tapte milliardbeløp i første kvartal i år.

Fiat 500 - Foto: Fiat
Motor

Den italienske bilprodusenten Fiat, som forhandler om en allianse med Chrysler og som oppgis å være i ferd med å kjøpe seg inn i Opel, melder om et nettotap på 410 millioner euro i første kvartal i år.I samme kvartal i fjor hadde selskapet en gevinst på 405 millioner euro, eller 3,5 milliarder kroner.Omsetningen falt med om lag 25 prosent til 11,3 milliarder euro i første kvartal i år.I kvartalsrapporten opplyser Fiat at selskapet fortsatt er i forhandlinger om en avtale med Chrysler-alliansen.Men selskapet har ingen kommentarer til opplysningene i det tyske magasinet Spiegel om at selskapet er i ferd med å kjøpe seg inn i Opel, som er en del av General Motors-konsernet. Opel på sin side avviser påstanden. (©NTB)

Nyheter
Børs