Her er bruktbilene vi HATER - og elsker

Hvilke bruktbiler er det vi nordmenn virkelig misliker, og hvilke scorer høyest? Ny undersøkelse gir deg svaret.

Foto: Selskapene
Motor

Organisasjonen NAF og avisen VG har nå utarbeidet en ny bruktbiloversikt, laget med utgangspunkt i NAF Motors ferske AutoIndex.6.500 norske bileiere har svart på 120 spørsmål knyttet til bil, forhandler og verksted.Blant de mindre bilene er det Chevrolet Nubira, Fiat Punto og Renault Clio som kommer verst ut, mens BMW 1-serie, Toyota Aygo og Toyota Yaris kommer best ut.Blant de mellomstore blir det jumobplass for Renault Mégane, mens heller ikke Citroën C3/Pluriel eller Opel Astra kommer særlig godt ut.Når det gjelder såkalte familiebiler blir det jumboplass til Renault Laguna, mens Toyota Avensis kommer best ut, og blant statusbilene kommer Volvo S80 dårligst ut mens Audi A6 scorer høyest.

Nyheter
Personlig økonomi