Kan denne drømme-bilen redde krise-GM?

Mandag ble kriserammede GM endelig slått konkurs. Kan denne drømmebilen være det som redder selskapets videre eksistens?

Motor

Her er bilen som så å si egenhendig skal sørge for at GM i det hele tatt overlever, og som skal føre selskapet inn i en ny æra.Amerikanske myndigheter har nemlig nå forstått at GM ikke har livets rett dersom selskapet fremover fortsetter å pumpe ut store, bensintørste biler som kun appellerer til USAs befolkning og et knippe spesielt interesserte.Svaret er selvsagt strøm, og for GMs del Chevrolet Volt. Doningen blir nå karakterisert som GMs nye vidunderbarn, ja selve symbolet på det nye og forbedrede GM.Bilen skal rulle ut av bilgigantens fabrikker til neste år, og kommer til å koste rundt 40.000 dollar.Det er faktisk så å si det dobbelte av Toyota Prius. Så da er kanskje ikke nye Volt ene og alene redningen likevel?

Nyheter
Børs