+ mer
Mercedes C-klasse - Foto: Mercedes

Mercedes C kan du stole på

Viser ny undersøkelse.

Mercedes-Benz C-Klasse topper statistikken over biler i sitt segment med færrest stopp på landeveien, viser undersøkelser gjort av ADAC, europas største bilorganisasjon.I den nyeste datasamlingen inngikk minst 10.000 biler førstegangsregistrert mellom 2003 og 2008 som hadde ufrivillig stopp i trafikken, og her viste det seg at Mercedes-Benz CKlasse var den mellomklassemodellen som hadde færrest slike stopp av alle bilmodeller.

ADAC
Havaristatistikken er basert på ADAC-mannskapenes praktisk erfaring i sitt daglige arbeid med å hjelpe bileiere som står fast på landeveien. De årlige statistikkene gir derfor god informasjon om hvilke problemer som oppstår og påliteligheten til de ulike bilmodellene.

Motor