Porsche bekrefter samtaler med Qatar

Deler av tyske Porsche kan være på vei til den oljerike gulfstaten Qatar.

Mange er skeptiske til en fire-dørs Porsche, men her er den iallefall.
Motor

Tyske Porsche bekrefter at bilprodusenten har innledet samtaler med Qatar med tanke på å eventuelt selge en del av selskapet til den oljerike gulfstaten.- Det foregår konkrete forhandlinger med Qatar, sier en talsmann for Porsche.Foreløpig er det ikke inngått noen avtaler, og talsmannen understreker at Qatar er den eneste som Porsche forhandler med så langt.Avisen Financial Times siterer kilder som sier at Qatar er interessert i å investere opptil 25 prosent i Porsches holdingselskap.Porsche sliter med en gjeld på 9 milliarder euro som følge av at selskapet planlegger å overta Volkswagen (VW), Europas største bilprodusent. (©NTB)

Nyheter
Næringsliv