+ mer

Renere A3-motor

Audi A3-familien får en ny 105 hester på programmet. Utslippet og prisen reduseres.

I juni lanseres en helt ny og enda mer effektiv TDI-motor for Audi A3-familien. Med et gjennomsnittsforbruk godt under en halvliter per mil og et CO2-utslipp på kun 109 g/km, er nye Audi 1.6 TDI blant de reneste og mest effektive i sin klasse, hevder importøren Harald A. Møller. Og best av alt: Bilen blir rimeligere enn dagens versjon.Gammel pumpedyse-teknologi er kastet ut. Turbodiesel-motoren som nå introduseres i Audi A3-familien leverer en maksimaleffekt på 105 Hk. Den Common rail-baserte TDI-motoren gir bilen en topphastighet på 194 km/t.Den nye Audi A3 1.6 TDI vil også bli tilgjengelig i Audi A3 Sportback. Prisene for tredørsutgaven Audi A3 med den nye motoren vil bli 251.800 kroner, mens Sportback-utgaven vil koste 263.500 kroner.

Motor