+ mer
Foto: iStockphoto

Har DU blitt offer for Statoil-tabben?

110 bensinkunder rakk å fylle bensin som var feilblandet med diesel, før Statoil oppdaget sin egen tabbe.

110 bensinkunder på Vanse i Farsund rakk å fylle bensin som var feilblandet med diesel, før Statoil oppdaget sin egen tabbe.- Vi beklager dette overfor våre kunder, vi har strenge kvalitetsrutiner for å hindre blanding av bensin og diesel, forteller pressetalsmann Knut Hilmar Hansen i Statoil Norge AS. Hittil skal fire kunder ha meldt fra om motortrøbbel etter bensintabben.Mandag oppdaget Statoil Norge at det var blandet diesel i en av bensintankene på stasjonen på Vanse.Nå ønsker de å komme i kontakt med kunder som har fylt 95 oktan bensin på stasjonen i tidsrommet fra fredag 3. juli klokken 15 til søndag 5. juli klokken 16.Hansen lover at pumpene nå er stengt, og at de vil erstatte skadene som eventuelt har oppstått.- De aktuelle kundene vil få tilbud om inspeksjon av motoren på verksted, utbedring av eventuelle skader, og nytt drivstoff. Kundene kan om nødvendig bestille redningsbil og har rett på leiebil. Kostnadene dekkes av Statoil. Ingen kunder skal bli økonomisk skadelidende som følge av denne feilfyllingen, lover Knut Hilmar Hansen.

Motor
Les også