Prisbombe fra Skoda

Nå kan du få en stor familiebil til under 250.000 kroner.

Salgsstatistikken ved inngangen til juli viser at Skoda Octavia er landets fjerde mest solgte bil. Ny og mer effektiv Common rail-dieselmotor, lavere utslipp, mer utstyr og gode priser. Det er sentrale stikkord når en av landets mest solgte biler, nye Skoda Octavia, lanseres i ny GreenLine-versjon.Sentralt for nye Skoda Octavia Greenline står en rekke tilpasninger som bidrar til å gjøre bilen mer effektiv og mindre forurensende, samtidig som utstyrsnivået løftes. Skoda Octavia Greenline er basert på Ambiente utstyrsnivå, men har blant annet standardutstyr som dekkreparasjonssett som erstatter reservehjulet, eksteriørdetaljer i bilens farge og 15-toms lettmetallfelger. Skoda har også gjort en rekke tekniske tilpasninger for å redusere forbruket og utslippet, blant annet senket understell, bruk av spesielle dekk med lavere rullemotstand og høyere dekktrykk samt redusert vekt.

Hjertet i nye Skoda Octavia Greenline er den nyutviklede, 1,6-liters dieselmotoren på 105 Hk. Denne er basert på den effektive Common rail-teknologien som blant annet betyr redusert forbruk, lavere utslipp og mer kultivert gange. Skoda Octavia Greenline klarer seg dermed med et gjennomsnittsforbruk på 0,44 liter per mil ved blandet kjøring, mens CO2-utslippet er på kun 114 g/km. Dieselpartikkelfilter er standard.Nye Octavia GreenLine er gunstig priset. Sedan-versjonen koster 236.100 kroner, mens stasjonsvognen koster 246.600, opplyser importøren Harald A. Møller i en pressemelding.

Les også