Rullet ut over 100 nye Porsche Panamera

Porsche er i gang med et kjempearrrangment i forbindelse med lanseringen av Panamera.

Porsche er i gang med et kjempearrrangment i forbindelse med lanseringen av sin nye fire seters sportsbil Panamera. Programmet kalles "Drive the 4th Dimension the new Porsche Panamera-Mediterranean Sea 2009".I Marseille i Frankrike stod fredag kveld 110 Panamera-er klare for å bringe gjestene til St. Tropez og Monaco. Det lukter ikke akkurat finanskrise.I forbindelse med arrangementet chartret bilfabrikken inn blant annet M/S Crystal Serenity, som fraktet fem biler.Fra og med 12. september 2009 kan du se Porsche Panamera rulle på norske veier, komplett med en V8-motor og en høy grad av luksus.Dette er den første Gran Turismo-bilen Porsche slipper, som svar på blant annet Mercedes CLS. Den har fire seter og hele bilen bærer et sportslig preg.På interiørsiden kan kjøperne velge mellom 13 forskjellige farge- og materialkombinasjoner i tillegg til en hel del forskjellige oppsett for dashbordet.I første omgang kommer Panamera med en 4,8 liter V8-motor som yter 400 hestekrefter. Porsches dobbelkløtsj-kasse (Doppelkupplungsgetriebe) er tilgjengelig som ekstrautstyr. Panamera gjør null til hundre på 5,4 sekunderLes Finansavisen Motor neste lørdag. "Verdens beste bil", er deres dom over Porsche Panamera.Her finner du flere bilder av bilen:

Les også