Se Idar Vollvik hoppe over en Koenigsegg CCX

Idar Vollvik veddet 450 kroner på at han greide å hoppe over sin Koenigsegg CCX mens den kom susende mot han. Se videoklippet her.

Motor

Idar Vollvik er en uredd mann som liker å ta veddemål. Da en kollega veddet 50 euro, eller 450 kroner, på at han ikke greide å hoppe over sin Koenigsegg CCX, slo han selvfølgelig til - og vant.-Jeg har gjort det er par ganger før. Det hele startet med at jeg øvde meg på å hoppe ved siden av bilen 20-30 ganger. Siden prøvde vi å gjennomføre det når sjåføren kjørte rett på meg. Det skjer fort, sier Vollvik til HegnarOnline. Gründeren skal vistnok være i god form etter å ha trent kamsport i en årrekke.-Filmopptaket skjer med et mobilkamera i oppkjørselen til huset mitt i Spania, sier Vollvik.- Er dette manipulert? Det ser nesten ut som om bilen kjører en halvmeter nærmere kamera enn hvor du befinner deg?-Hallo, hallo! Dette er virkelig. Jeg skal faktisk gjøre det samme på TV i Marbella når jeg er ferdig med ferien min om 3-4 uker, sier Vollvik.-Når jeg hopper over bilen har den allerede kommet opp i 60-70 kilometer i timen, og den starter bare 20-25 meter unna. Husk at vi snakker om en bil som går fra 0 til 100 på 2,9 sekunder. Mannen som sitter bak rattet er en profesjonell sjåfør, sier Vollvik til HegnarOnline.-Hva fikk deg til å gjøre dette? -Det hele startet med et veddemål med en kollega. Han veddet 50 euro på at jeg ikke greide det, avslutter Vollvik.Hopper Vollvik virkelig over monsterbilen eller er dette bare tull? Kommentér her!Idar Vollvik har kopiert stuntet til den amerikanske basketball stjernen Kobe Bryan som hopper over en Aston Martin.Etter å ha sett Kobe Bryant hoppe over en Aston Martin på YouTube, utbrøt Idar Vollvik: - Aston Martin er bare en symaskin og jeg er like god til å hoppe som en hvilken som helst basketballspiller.Det hører med til historien at Idar Vollvik har brunt belte i to kampsporter, den ene er karate, den andre en godt bevart hemmelighet.