VW Golf

VW slo Toyota med bare 24 biler

I løpet av første halvår ble det solgt 24 flere Volkswagen enn Toyota her i landet.

Volkswagen var det mest populære bilmerket i Norge også i første halvår i år, mens Volkswagen Golf var den suverent mest solgte bilmodellen i her i landet. Det viser halvårsstatistikken fra Opplysningsrådet for Veitrafikken.Volkswagen solgte 5.821 biler i første halvår, noe som ga en markedsandel på 13,9 prosent. Toyota havnet rett bak med samme markedsandel, men 5.797 biler.VW Golf var mest solgt med 2.363 biler (5,7 prosent), fulgt av Toyota Avensis med 2.020 biler (4,8 prosent)Totalt ble det registrert vel 56.000 biler i Norge i første halvår i år, en nedgang på over 34 prosent fra samme perioden i fjor. Bilmerkene Volkswagen, Audi og Skoda representerer til sammen 22 prosent av dette salget.Her finner du

for første halvår og juni.

Les også