+ mer

Ønsker du å prøve deg som biltester?

Mercedes åpner slik at alle kan få prøve.

HegnarOnline har hatt gleden av å kjøre Mercedes E-klasse. Dette skrev vi om bilen i vår test:Nye Mercedes E-klasse er en herlig bil. Vår testutgave, en 250 CDI, hadde en motor skapt for passasjeren. Du har nesten en følelse av å sitte med en uendelig kraftreserve, samtidig som du får en veldisponert akselerasjon over hele registeret. Bilen presser og presser og presser, men akselrasjonen føles aldri "for mye". Det er mer en "akkurat riktig" følelse.Er du på jakt etter familiebil, kan E-klasse være noe for deg. Det er mange gode grunner til at bilen kan bli en stor suksess i Norge, også utenfor taxinæringen. Når det kommer til de som er bekymret for bilens barnesykdommer, har Mercedes forsikret oss om at det har vært et enormt fokus på eliminering av nettopp dette, og testbilene har kjørt utallige kilometer på europeiske veier for å luke ut slike feil.

Klikk på bildene for stor utgave
Alle foto: Mercedes Benz
Prøvekjør selv
E-Klasse i nesten alle varianter stå til disposisjon for prøvekjøring. Eneste kriteriet er at man kommer seg til Aker Brygge.Daimler AG er i sommer på reise rundt i Europa for å promotere nye E-Klasse. Karavanen kommer nå til Oslo, og vil i perioden 17. - 30. august være tilstede på Aker Brygge. Publikum vil i denne perioden få muligheten til å både se og prøve nye E-Klasse.- Vi har nå en E-Klasse som på flere områder legger listen for konkurrentene. Derfor er vi glade for at enda flere nå vil få muligheten til å oppleve hvilken fantastisk bil den nye E-Klasse er blitt, sier direktør for Mercedes-Benz personbiler i Norge, Johnny Kristian Danielsen.E-Class Experience vil ha egen stand på Aker Brygge og vil være betjent fra kl. 10-20 hver dag. Representanter fra Mercedes-Benz forhandlerne i Norge vil betjene standen.Det er mulig å kjøre HegnarOnlines favoritt, E250 CDI, E220 CDI, E350 CDI, E500 4MATIC (et villdyr av en bil), E350 Coupe og E500 Coupe.

Motor