Foto: Lamborghini

Lokker med superbilleie

Her kan du leie superbiler til "folkelige" priser.

Supersportsbiler som Lamborghini, Ferrari og Aston Martin, eller luksusbiler som Bentley, Maserati og Jaguar er samlet i en egen prestisjeavdeling av bilutleieselskapet Avis i Storbritannia.Selskapet har en stor beholdningen av spesielle biler de færreste har vært nærmere enn matchbox-utgaver.Det har lenge vært mulig å leie enkelte utgaver av eksklusive biler fra ulike bilutleiefirmaer, men utvalget har ofte vært temmelig magert. Avis Prestige har etter hvert opparbeidet seg et stort utvalg bilmodeller i sjiktet fra Jaguar og oppover til Lamborghini, Aston Martin og Bentely.Dette er likevel ikke bare for "the rich and famous". Det er ingen tvil om at det koster å leie fine biler, men likevel ikke mer enn at mange nok kan unne seg det om de virkelig vil. En tilfeldig valgt helg (23. - 25. oktober) i "James Bond-bilen" Aston Martin DBS letter kredittkortet ditt for ca 1300 pund eller omtrent 12.500 norske kroner.Lamborghini starter på omtrent på det samme, og du kan også ta den helt ut med supersportsbilen Lamborghini Murciélago, slik som David Beckham, for rundt 2000 pund. Det er kanskje kjekt å ha en venn å dele regningen, og opplevelsen, med?