+ mer
Princess 105. Foto: Selskapet

Nordmann kjøpte Princess til 75 mill

En Princess 105 til 75 millioner kroner er solgt til en nordmann.

Norsk Båtsenter har nylig solgt en Princess 105 til 75 millioner kroner til en nordmann. Selgeren vil ikke si noe om hvem som har bestilt Norges største motoryacht gjennom tidene.- He-he, det blir nok ikke vanskelig å se den på fjorden, så det får du finne ut selv, sier administrerende direktør Roger Simmenes i Johs Lunde Marine Group til Finansavisen.Det selges forbløffende mange luksusbåter i Norge. Norsk Båtsenter, som importerer Princess-båtene, rapporterer et salg på 140 millioner kroner den siste måneden.- Vi har solgt 11 nye Princesser den siste måneden. Åtte av disse skal leveres neste år, mens de tre siste leveres i 2011, forteller Simmenes stolt.105-foteren skal leveres i januar/februar 2011 til en norsk eier.- Etter det jeg forstår skal båten, som vi utruster for privat bruk, gå både i Norge og i utlandet, sier Simmenes.- Vi jobber med en potensiell kjøper for en 130-foter. Lander vi den, er vi fornøyd. Vi håper at det kan skje i løpet høsten. Den vil ligge på ca 120 millioner kroner, alt avhengig av utrustning, sier Simmenes.

Motor