+ mer
Foto: Porsche

Porsche lanserer ekstremt sjelden bil

Porsche presenterer en ny 911 - en øyeblikkelig klassisker.

Nye 911 Sport Classic vil bli vist frem på Frankfurt-messen. HegnarOnline vil være der å dekke dette, men i første omgang kan vi bringe dere bilder og film av bilen.911 Sport Classic er en ren samlerbil, da den kun vil komme i et opplag på 250 eksemplarer. Denne meget pene Porschen har vært under utvikling i tre år, og bærer den kjente formen. I tillegg til det man forventer av en vanlig Porsche, kommer Sport Classic med en rekke spesielle detaljer.Klikk på bildene for store utgaver

Alle foto: PorscheTaket har to hevede partier, bakskjermene er 4,4 cm bredere enn en Carrera S, frontspoileren er endret og hekkspoileren kjenner kanskje mange fra 73-utgaven av Carrera RS 2,7.Motoren er en 3,8 liter bokser med direkteinnsprøytning, med 23 hester mer enn originalen - totalt med 408 hester. Bilen har en 6 trinns manuell kasse, keramiske bremser, PASM sportschassis, mekanisk diff. bak og spesielle 19 tommer felger med sorte detaljer.Bilen vil koste 169.300 euro og selges i kun 250 eksemplarer, mens 1:43 modellbilen trolig kommer til å selge 100 ganger mer.
Se video av bilen her

Motor